Usein kysyttyä


Mikä on NettiKioski.fi?
NettiKioski.fi on netin helpoin ja kuluttajille ilmainen palvelu, jossa voit ostaa, myydä, vaihtaa, vuokrata tai lahjoittaa uutta tai vanhaa.

  1. Klikkaa Jätä ilmoitus
  2. Syötä ilmoittajan ja ilmoituksen tiedot
  3. Lisää tarvittaessa kuva ja tallenna ilmoitus
  4. Vahvista ilmoitus sähköpostiisi tulevalla aktivointilinkillä

NettiKioski.fi on yksityisille ilmainen ilmoituspalvelu, mutta yrityksille maksullinen. Yksityisillä ilmoittajilla voi olla samaan aikaan maksimissaan kymmenen ilmoitusta palvelussa. Yksityisten ilmoitukset ovat voimassa yhden kuukauden kerrallaan, jonka jälkeen ne poistuvat näkyvistä, ellei niitä uusita.

Kuka tahansa voi jättää palveluun myynti-, osto-, vaihto-, lahjoitus-, vuokraus- tai halutaan vuokrata ilmoituksen. Esimerkiki myynti-ilmoitukseen on hyvä lisätä kuva myytävästä tuotteesta. Hinnan on sisällettävä kulloinkin voimassaoleva arvonlisävero.

HUOM! NettiKioski.fi valvoo ilmoittelua ja kaikista ohjeiden vastaisista ilmoituksista saattaa seurata ilmoituksen poistaminen palvelusta ilman ennakkovaroitusta.

Maksaako palvelu jotain?
Palvelussa ilmoittaminen on ilmaista yksityisille henkilöille. Yritysten jättämille ilmoituksille on olemassa hinnasto.

Vaatiiko palvelu rekisteröitymisen?
Ilmoituksia katsoaksesi sinun ei tarvitse rekisteröityä, mutta saadaksesi käyttöösi tiettyjä lisäominaisuuksia sinun tulee rekisteröityä palveluun.

Miten rekisteröidyn käyttäjäksi?
Jättäessäsi ensimmäisen ilmoituksen, hyväksyessäsi käyttöehdot ja aktivoidessasi ilmoituksen sähköpostilla saapuvan aktivointilinkin avulla, rekistöidyt palvelun käyttäjäksi. Rekisteröidyttyäsi voit vielä kirjautua palveluun, tarkistaa tietosi ja tehdä tarvittavat muutokset.

En saanut jättämääni ilmoituksen aktivointiin tarvittavaa sähköpostia?
Jos et heti ilmoituksen jättämisen jälkeen saanut aktivointisähköpostia, odota hetki. Jos sähköpostia ei kuitenkaan tule, voit lähettää aktivointisähköpostin itsellesi uudestaan Unohditko salasanasi? -sivulta. Jos et tästäkään huolimatta saa sähköpostissa aktivointilinkkiä, ota yhteys ylläpitoon palautelomakkeen avulla.

Olen unohtanut käyttäjätunnukseni ja salasanani?
Voit tilata salasanasi sähköpostiisi klikkaamalla linkkiä Unohditko salasanan?. Saadaksesi salasanasi sinun täytyy käyttää samaa sähköpostiosoitetta kuin rekisteröityessäsi.

Miten lopetan oman rekisteröintini?
Jos et halua enää käyttää palvelua, voit lopettaa oman rekisteröintisi lähettämällä viestin ylläpidolle palautelomakkeelta.

Kuinka jätän ilmoituksen?
Voit jättää ilmoituksen palveluun Jätä ilmoitus sivulta. Syötä ilmoituksen tiedot lomakkeelle, lisää ilmoitukselle tarvittaessa kuva ja paina Tallenna.

Ilmoitukseni on hävinnyt myytävien ilmoitusten joukosta, mitä teen?
Yksityisten henkilöiden ilmoitukset ovat näkyvillä palvelussa yhden kuukauden, jonka jälkeen ne on uusittava.

Yritän liittää kuvia uuteen ilmoitukseeni, mutta kuvat eivät millään siirry?
Kuvien koko joita yrität siirtää saattaa olla liian iso, kuvien tulisi olla enintään noin 500 kilotavua. Ilmoitukseen kannattaa liittää yksi kuva kerrallaan. Liitettävän kuvan tulee olla jpg -formaatissa.

Haluan muuttaa ilmoitustani, mitä teen?
Kirjaudu ensin tunnuksillasi palveluun. Kirjauduttuasi palveluun ilmestyy linkki Omat ilmoitukset. Kyseisen linkin kautta pääset muokkaamaan ilmoitustasi, tai poistamaan sen palvelusta.

En löytänyt vastausta kysymykseeni?
Lähetä kysymyksesi meille palautelomakkeella. Pyrimme vastaamaan kysymyksiin niin pian kuin mahdollista.© NettiKioski.fiTekninen toteutus: NettiTieto Oy